Kitab Sutji

3 Yokanan 1:13 Kitab Sutji (JAV)

Akeh pitutur kang kudu daktulis ing layangku marang kowe, nanging aku ora gelem nulis nganggo mangsi lan pen.

3 Yokanan 1

3 Yokanan 1:9-15